ANKET
NAZİLLİ'NİN VEKİLİ SİZCE KİM OLMALI?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
Aydın 11 / 21 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan Nazilli’de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nazilli Şehir Stadı’nda coşkuyla kutlandı.. Programlar sabah saatlerinde İstasyon Meydan’ında Atatürk anıtına ilçe protokolünün katıldığı çelenk sunumu ile başladı. İstasyon Meydanı’ndaki p
23 Nisan 2011 / 14:01

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nazilli Şehir Stadı’nda coşkuyla kutlandı.. Programlar sabah saatlerinde İstasyon Meydan’ında Atatürk anıtına ilçe protokolünün katıldığı çelenk sunumu ile başladı. İstasyon Meydanı’ndaki programın ardından Nazilli Şehir Stadı’na geçen öğrenciler ve halk, Mustafa Kemal İlköğretim okulunun ev sahipliğini yaptığı bu yılki kutlamalara büyük ilgi gösterdi. Kutlamalara İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner,Nazilli Belediye Başkan Haluk Alıcık , İlçe Garnizon Komutanı Hüseyin Ulukaraağaç, sivil toplu ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan çocuklara yönelik yaptığı konuşmada;“Hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi aydınlığa boğacak olanlar sizlersiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle, hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeliyiz” dedi.

Ercan’ın konuşmasının ardından resmi geçit töreni yapıldı. Resmi geçit töreninin ardından ilköğretim okulu öğrencileri şiirlerini okudu. İlköğretim okullarının yaptığı gösteriler ve misafir öğrencilerin gösterileri büyük ilgi gördü ve ayakta alkışlandı.

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR