ANKET
NAZİLLİ'NİN VEKİLİ SİZCE KİM OLMALI?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,8295
EURO
2,3265
IMKB
56.936
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 26 °C
İstanbul 15 / 20 °C
İzmir 12 / 22 °C
Aydın 11 / 21 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bandırma Belediyesi'nden Spor Salonu İçin Arazi Tahsisi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 5 bin kişilik yeni kapalı spor salonu yapılması planlanan bölgenin tapusu Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredildi.
26 Ocak 2011 / 16:34

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 5 bin kişilik yeni kapalı spor salonu yapılması planlanan bölgenin tapusu Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredildi.

600 Evler Mahallesi eski kömür tevzi sahasına yapılacak spor tesisi yerinin tapusu Belediye tarafından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredildi.

Tapu devriyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel belediye olarak, son derece önemli bulduğu bu spor tesisinin Bandırma'ya kazandırılması konusunda, katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Gençlerin spor yapmasına olanak sağlayacak bu tesisin en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınması konusunda, milletvekillerinin takipçi olmaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Pekel şöyle dedi, "Belediyemize ait 10 bin 800 metrekare büyüklüğündeki alanın 25 yıllık intifa hakkı, spor tesisi yapılmak amacıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze devredilmiştir. Üç yıl içinde inşaata başlamak ve başladıktan sonra da üç yıl içinde tamamlamak koşuluyla tapu devri yapılan spor tesisinin bu sürede hatta daha erken bir tarihte hizmete alınması konusunda milletvekillerimizin gerekli katkıları sağlamalarını bekliyoruz" dedi.

5 bin kişi kapasiteli bir kapalı spor salonu yapılması planlanan tesiste her türlü salon sporlarının yapılabileceği belirtildi. Spor tesisi alanının tapusu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ramadan Marmara'ya teslim edildi.

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR