ANKET
NAZİLLİ'NİN VEKİLİ SİZCE KİM OLMALI?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,8245
EURO
2,3295
IMKB
57.079
HAVA DURUMU
Ankara 12 / 27 °C
İstanbul 15 / 27 °C
İzmir 13 / 27 °C
Aydın 13 / 30 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÜLTEKİN KILINÇ AYDIN’DA ALKIŞLARLA KARŞILANDI

AK Parti Aydın milletvekili adayları Ali Gültekin Kılınç ile Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek adaylık sevinçlerini partililerle paylaştılar.
12 Nisan 2011 / 15:21

AK Parti Aydın milletvekili adayları Ali Gültekin Kılınç ile Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek adaylık sevinçlerini partililerle paylaştılar. Nazilli'den büyük bir kalabalık ve konvoy ile Aydın’a giden  AK Parti Aydın Milletvekili 3. sıra adayı Ali Gültekin Kılınç adeta gövde gösterisi yaparken, mutluluğu gözlerinden okundu.
Ziyarettte yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden ve Başbakan Erdoğan'ın kendisine büyük sorumluluk yüklediğini belirten Kılınç, "Bugüne kadar bana destek olan aileme, dava arkadaşlarıma ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Başbakanımızın yüklediği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. 12 Haziran seçimleri ülkenin demokratikleşmesi ve refaha erişmesi için bir dönüm noktası. Üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız" dedi.
AK Parti Aydın milletvekili 2. sıra adayı Semiha Öyüş ise yaptığı açıklamada sıralamanın kendisi için sürpriz olmadığını vurguladı. Aydın'ı daha iyi duruma getirmek için çalışacaklarını belirten Öyüş, "AK Parti bayrağını daha yükseğe taşımak için çalışacağız. AK Partiliyim ve AK Parti'yi bir dava olarak görüyorum." diye konuştu.
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise yaptığı açıklamada adayları kutladı. Atay, "İnşallah adaylarımızı 13 Haziran'da TBMM'de görürüz. Adaylık listesine giren veya girmeyen aday adaylarının da AK Parti için Aydın'da çalışacağını düşünüyorum. Hep beraber çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

kilinc-buyuk-1.jpg

 

 

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR