ANKET
NAZİLLİ'NİN VEKİLİ SİZCE KİM OLMALI?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,7645
EURO
2,3275
IMKB
59.332
HAVA DURUMU
Ankara -18 / 3 °C
İstanbul 2 / 9 °C
İzmir 2 / 12 °C
Aydın 3 / 13 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NAZİLLİ'DE MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kentteki bayram hazırlıklarını hızlandıran Nazilli Belediyesi, mezarlıkların bakımlarını yaptı.
30 Temmuz 2010 / 14:23

Nazilli'de bulunan Evranlı, Eğriboyun, Manhanlı ve Arslanlı mezarlıklarında, mezarlıkların içinde ve çevresindeki kurumuş otların temizlenmesi ve süpürülmesi çalışmaları başladı.

Mezarlıkların yıl boyunca bakımının yapıldığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında verdiği bilgide; “Belediyemizin Park Bahçe Müdürü Hülya Sungur ve Park bahçe elemanlarının Ramazan Bayramı öncesinde başlattıkları çalışmalar ile mezarlıklarımızın ihtiyaçlarını belirliyoruz. Ekiplerimiz tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesiliyor. Ekiplerimiz mezarlıklarımızın modern bir görünüme kavuşmasını sağlayarak halkımızın mezar ziyaretlerini sorunsuz geçirmeleri için ellerinden geleni yapıyor. Ziyarete gelen vatandaşlarımızın her türlü şikayetlerini belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz, halkımızın isteklerini ve önerilerini dikkate almaktayız” dedi.

Yaptırdıkları çalışma ile vefat edenlerin huzur içinde mezarlarında yatmalarını ve halkında daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ”Dört mezarlıkta başlattığımız çalışma sürüyor, kısa süre içinde temizlik çalışmasını tamamlayacağız” dedi.
Nazilli Belediyesinin yaklaşan Mübarek Ramazan ayı ve Bayram öncesinde mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptırması, vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.

 

ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR