ANKET
NAZİLLİ'NİN VEKİLİ SİZCE KİM OLMALI?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,8555
EURO
2,3350
IMKB
55.734
HAVA DURUMU
Ankara 10 / 22 °C
İstanbul 15 / 21 °C
İzmir 12 / 25 °C
Aydın 12 / 26 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paü Hastanesi'ne Bağış Yapanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne bağış yaparak oda ve ünitelere isimleri verilen hayırseverler teşekkür belgelerini PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç'tan aldı.
19 Ocak 2011 / 17:07

DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne bağış yaparak oda ve ünitelere isimleri verilen hayırseverler teşekkür belgelerini PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç'tan aldı.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, vali yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile hastaneye bağış yapan hayırseverler katıldı. PAÜ Rektörü Ardıç yaptığı konuşmada yıllardır böyle bir hastane hayali kurduğunu belirterek, "En alt birimdeki arkadaşımdan en üst noktadakilere kadar hep beraber elele vererek yaptık. Projeye 2007 yılında başladık. Ama o günden bu yana kimi zaman maddiyattan kimi zaman ihaleyi alan firmalardan kaynaklanan sorunlar yaşadık. Ancak sonuçta hayırseverler sayesinde bu güzel binayı bitirmeyi başardık. Şu son 3 yılda 10 yıl yaşlandık diyebilirim ama değdi" diye konuştu.

PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç hayırseverlere belgelerini vererek teşekkür ederken, toplam 81 milyon TL'ye malolan binanın 11 milyon TL'sinin hayırseverler tarafından karşılandığı bildirildi.

Hastanede 80 yataklı yoğun bakım, yanık, anjiyo ve girişimsel radyoloji, kemik iliği ve organ nakli üniteleri ile 20 ameliyathane, doğumane, tüp bebek merkezi, 251 kişilik iki kişilik oda, 77 kişilik tek kişilik oda bulunuyor.

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR