ANKET
Bugün Referandum Olsa Evet mi Dersiniz Hayır mı ?
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
1,5105
EURO
1,9745
IMKB
60.734
HAVA DURUMU
Ankara 15 / 33 °C
İstanbul 20 / 28 °C
İzmir 20 / 36 °C
Aydın 18 / 35 °C
MAİL LİST
BURÇLAR
Burcunuzu seçin, günlük falınızı okuyun
Nöbetçi Eczaneler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehitler İlköğretim Okulu Şenliği Renkli Geçti

Nazilli Şehitler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında öğrencilerin hazırladığı Sergi ve Tiyatro Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
10 Haziran 2009 / 09:01

Şehitler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen şenliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Şube Müdürü Sezai Selçuk, Eğitim-İş Sendika Başkanı Gönül Açıkgöz, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

  Etkinlikte konuşan Okul Müdür vekili Ahmet Uludoğan, “Şehitler İlköğretim Okulu olarak ilk defa böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Öğrenci velilerimiz ve mahalle sakinlerimizin bu yüksek katılımdan dolayı teşekkür ederiz. Okulumuzun mevcudu 650 olmasına rağmen etkinliklerimize 400'e yakın öğrencimiz katıldı. Sergimizde bin yüz eser sergilenmektedir. Etkinliklerimizde sizlere Tiyatro, Dans Gösterileri, Sergi ve Kukla Gösterileri ile eğlendireceğiz. Ayrıca bu etkinliklerde elinden gelen çabayı gösteren Türkçe öğretmenimiz Nemciye Apuhan'a teşekkür eder katılımlarınızdan dolayı mutluluk duyduğumuzu bildiririm” dedi.

  Okul Öncesi Genel Müdürlüğünce toplumun dikkatini çekmek ve önemini anlatmak amacıyla tüm ülke genelinde yapılan “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında Şehitler İlköğretim okulunda düzenlenen etkinlik 6 saate yakın süren etkinlikte önce 1 yıl boyunca yapılan eserler sergide gösterildi daha sonra da öğrencilerin hazırladığı Tiyatro ve Dans gösterisi de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR