Aydın’da katıldığı miting ve toplu açılış programı sonrası Aydın Valiliğini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çocukların yoğun ilgisisiyle karşılaştı.
Miting sonrası Aydın’daki 63 projenin açılışını yapması beklenen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Valiliği ziyaret ederek bir süre Vali Hüseyin Avni Coş ile görüştü. Valilik ziyaretinin ardından helikopterle Muğla’ya hareket eden Başbakan Erdoğan’a Valilik çıkışında İrem Mutlu adındaki ilköğretim öğrencisi tarafından bir tablo hediye edildi. Hediye için Mutlu’ya teşekkür eden Başbakan Erdoğan’da küçük kıza kıza ajanda hediye etti. Başbakan Erdoğan’ın Aydın mitingi sırasında 6 yaşındaki Cüneyt Evren adındaki küçük çocuğun annesi Hatice Evren’in omzunda uyur vaziyetteki görüntüsü objektiflere yansıdı. Başbakan Erdoğan’ı çok sevdiği için yağmura rağmen annesini mitinge getiren Cüneyt’in mitingin ilerleyen bölümlerinde yorgunluktan uyuyup kalması ilginç bir görüntü oluşturdu.
Aydın’daki programına bir saat gecikmeli başlayan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, tamamlanan ve toplu açılışını yapacak olduğu törene katılmadı. İstasyon Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingin ardından Aydın Valiliğine geçen Erdoğan, Vali Hüseyin Avni Coş ile görüştü.
Basına kapalı yapılan görüşme sonrası valilik binası önünde, İlköğretim Okulu öğrencisi İrem Mutlu, kendi yaptığı bir tabloyu Başbakan Erdoğan'a hediye etti.
Daha sonra AK Parti otobüsüyle halkı selamlayarak ve çocuklara oyuncak dağıtarak stadyuma hareket eden Başbakan Stadyumdan helikopterle Muğla’ya hareket etti.
Öte yandan program kapsamında Başbakan Erdoğan'ın yapması beklenen toplu açılışlar, yağmur ve programın gecikmesi nedeniyle Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından gerçekleştirildi.
254 Yataklı Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin bahçesinde düzenlenen toplu açılış töreni, Başbakan Erdoğan’ın mitinginin devam ettiği sırada gerçekleştirildi.






