Nazilli'de 73 okulda karne alma sevinci yaşayan 26 bin 399 öğrenciden 53 tanesinin sevinci farklı oldu. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 3/A Sınıf Öğretmeni Fatma Bostancı 30 öğrencisinin yüzünü boyadı. Palyaço başlığı da takan öğrenciler okulun ilgi odağı oldu. Yüzleri boyanan ve Palyaço peruğu takan öğrenciler yaz tatilinde arkadaşlarıyla bir araya gelme sözü verirken öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ve karne heyecanı yaşayan öğrencilere bir sürpriz de Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'dan geldi. Nazilli'de 20 bin öğrenciye Lunapark bileti hediye eden Başkan Alıcık, öğrencilerimize göreve geldiğimiz günden itibaren çeşitli günlerde ve karne heyecanlarında onlara Belediye olarak bir mutluluk yaşatmak amacıyla Lunapark bileti hediye ediyoruz dedi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2/D sınıfı öğretmeni Mustafa Eraksoy ve 23 öğrencisi, Başkan Alıcık'ın her öğrenciye verdiği biletlerden dolayı mutlu olduklarını belirterek; Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık, çeşitli günlerde öğrencilerimize bilet göndererek onları mutlu ediyor. Öğrencilerimizin mutlu olması doğal olarak bizi de mutlu ediyor. Nazilli'de eğitimci bir camiadan gelerek Belediye Başkanı olan Haluk Alıcık'ı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Kendisinin okullara verdiği destek ve öğrencileri unutmayarak onlara sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.



