'Abak' ve 'Gün' görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Aydın'dan 8 milletvekili adayı, Ankara Spor Salonu'nda görücüye çıktı. Nazilli İlçe Teşkilatı'yla birlikte Ankara'ya çıkarma yapan Mustafa Abak ve Murat Gün ise Aydın teşkilatları tarafından yoğun ilgi gördü.

'Abak' ve 'Gün' görücüye çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'de listenin birinci sırasında yer alan mevcut Milletvekili Mustafa Savaş, MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, eski İl Başkanı Ömer Özmen, eski Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Murat Gün, eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arkun ile AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve AK Parti Aydın Yönetimi, sabahın erken saatlerinde Ankara Spor Salonu’ndaki yerini aldı.

TEŞKİLATLAR ADAYLARI YALNIZ BIRAKMADI

Mevcut adaylarla birlikte teşkilatlar da Başkent’e akın etti. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen tanıtım toplantısında heyecanlarının yüksek olduğunu dile getiren AK Parti Aydın 4. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Abak, “Aydın’da hedefimiz en az 5 milletvekili çıkarabilmek. Hedefimiz için çok çalışacağız. Bunu da tüm parti teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla gece gündüz çalışarak başaracağız. Ben buna inanıyorum. Partililerimiz ve Cumhur İttifakı’na güvenen herkesin inanmasını istiyorum. Hepimiz çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacaklarını ifade eden AK Parti Aydın 7. sıra Milletvekili Adayı Murat Gün de, “Aydın ilimizde en yüksek sayıda milletvekili çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Aydın halkı bize güveniyor. Buraya gelen milletvekili adayları olarak Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme