AK Parti'de Dr. Yasemi Sarıçiçek resmen açıkladı  

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yasemi Sarıçiçek görevinden istifa ederek 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.  

AK Parti'de Dr. Yasemi Sarıçiçek resmen açıkladı  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Nazilli İlçe eski başkanı Mustafa Abak’tan sonra NDH Başhekim yardımcısı Dr. Yasemi Sarıçiçek de milletvekili aday adaylığını duyurdu.

Görevinden istifa eden Sarıçiçek Parti binası giriş kapısı önünde yaptığı basın açıklamasında, “Ak Parti’nin vizyon ve misyonunu anlatmak isterken kendimi anlatsam yeterli olur. 1994 doğumluyum. Beş yaşındayken kasık fıtığına yakalandım.  Babam arıcıydı. Ameliyat parası olmadığı için 5 yıl boyunca tedavi olamadım. Depremden sonra bir süre Pazarcık Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptım. Depremin beşinci günü 72 köye 39 ambulansla sağlık hizmeti verdik. Aradaki farka dikkat çekmek istiyorum” dedi. 

“BİR TELEFON KADAR YAKINIM”

Memleketine hizmet etmek istediğini belirten Sarıçiçek, meslek hayatından yaptıklarından bahsetti. Sarıçiçek, “Ben bütün okullarımı burslu okudum. Beni büyüten devletimi büyütmeyi kendime vazife bildim.  Askerliğimi Fırat Kalkanı bölgesinde yaptım. Sonrasında Bozdoğan İlçe Sağlık Müdürü oldum. İkinci ambulansı aldık. Diş ünitesi yaptık. Sağlık evlerinin tadilatını yaptık. Nazilli Devlet Hastanesi’nde geçmişte günde 30 bin hasta bakılırken şimdi 106 bin hasta bakıyoruz. Ameliyat sayımız üç katına çıktı. Anjiyo cihazı aldık. 1 kardiyoluğumuz varken şimdi 4 kardiyoloğumuz var. Bir nörolog varken şimdi dört nörolog var. İnşallah nasip olursa memleketimize teknolojide, tarımda, sanayide hizmet sunmak istiyorum. Size her zaman bir telefon kadar yakın olacağıma söz veriyorum. Sizden de Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek için çalışacağımıza dair söz istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme