AK Parti Nazilli'den 5 bin kişilik iftar

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı ve AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Muammer Özkul tarafından Nazilli'de 5 bin kişilik iftar yemeği verildi. İftar programında konuşan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, 'AK Parti bugün tüm paydaşları ile büyük bir dayanışma örneği göstermiştir' dedi.

AK Parti Nazilli'den 5 bin kişilik iftar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı ve AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Muammer Özkul, Nazilli’de iftar yemeği düzenledi. Yaklaşık 5 bin kişinin aynı sofrayı paylaştığı iftar yemeğine AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Cumhur İttifakı paydaşlarından MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Yeniden Refah Partisi Emin Eser, Nazilli Belediye eski Başkanı Esat Ergüler, AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayları, Cumhur İttifakı Meclis üyeleri, muhtarlar, depremzede aileler ve çok sayıda üye katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Dualar eşliğinde oruçlarını açan Nazillililer, gönül sofralarında buluştu. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı olarak düzenledikleri İftar Yemeği’ne ilişkin konuşan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Sağolsun Milletvekili Aday Adayımız Muammer Özkul, etkinliğimize maddi ve manevi destekte bulundu. AK Parti bugün tüm paydaşları ile büyük bir dayanışma örneği göstermiştir. Depremzede ailelerimiz ile birlikte iftarımızı yaptık. Onları burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı bir kez daha tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme