AK Parti Nazilli teşkilatı ikinci tur için çalışmalara başladı

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Hacı Mustafa Efendizade Öğrenci Yurdu'nda misafir edilen depremzede ailelerle buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2'nci tur seçim startını verdi.

AK Parti Nazilli teşkilatı ikinci tur için çalışmalara başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ilçeye yerleştirilen depremzede ailelerle bir araya geldi. Depremzedeler tarafından coşkuyla karşılanan İlçe Teşkilatı Başkanı Volkan Beyazıt' partililer be Nazilli Belediye Başkanı Küşat Engin Özcan'da eşlik etti. Ziyarette çocuklara dondurma ikramında bulunan partililer, miniklerden yoğun ilgi gösterdi.

"DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ YALNIZ DEĞİL"

Depremzedelerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Beyazıt, “Depremzedeleri ağırlamaktan şeref ve gurur duyuyoruz. Hacı Mustafa Efendizade KYK Yurdu'nda depremzedelerimizi ağırlıyoruz. Biz AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, belediye başkanımızla beraber Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için seçim startını buradan veriyoruz. İnşallah zafer kutlamalarını buradan yapacağız. Son iki günde yaşananlar, ne yazık ki çok üzücü. Gördüklerimiz inanılmaz, insanlık dışı. Bunu net olarak belirtmekte fayda var. Ama biz varız. Depremzede kardeşlerimiz yalnız değil. Bunu herkes aklına iyice yerleştirsin. Biz onların ne yapmak istediklerini ve ne yaptıklarını ilk günden beri biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilk günden beri deprem olduğu ilk andan itibaren buradaki kardeşlerimize biz sahip çıktık. Ve onlara bir söz verdik, bu sözü de yerine getirmek bizim boynumuzun borcu. Yine söylediğim gibi, yalnız değiller. Ama onları da anlıyorum. Onlar değil miydi, zulüm 1453'te başlıyor diyenler. Onları da anlıyorum. Bu zihniyet hiçbir zaman değişmeyecek. Ama biz gerekirse insan olmayı onlara hatırlatacağız ve öğreteceğiz. Bu çok başka bir şey. Teşkilatlarımız sahaya inecekler, yoğun bir programımız olacak. Çünkü, Nazilli'de yeni eklenen 8 bin oy daha oldu" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme