Aksoy'dan şehit ailesine ziyaret

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde görevi sırasında şehit olan Polis Memuru Hıdır Canoluk'un ailesine, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy tarafından taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Aksoy'dan şehit ailesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazillili Canoluk, “dur” ihtarına uymayan Onur U.’nun kullandığı 34 DVP 390 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, hastanede tedavi altına alınmıştı. Canoluk, hastanede bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit olmuştu.

HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Şehit Canoluk’un cenazesine de katılan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, taziye dileklerini iletmek için bugün ailesini ziyaret etti. Aksoy, Hıdır Canoluk’un Aydoğdu Mahallesi, 75. sokakta ikamet eden eşi ve annesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Vali Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Şehit Canoluk’un eşi ve annesine, yakınları olan miniklere hediye verdi.

ŞEHİT BABASINA HASTANEDE ZİYARET

Vali Aksoy, ziyaretin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören baba Sabahattin Canoluk’u da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve durumu hakkında bilgi aldı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyaretlerde, Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Abdülgani Kavak ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık eşlik etti.

Bakmadan Geçme