Ambulansla otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Nazilli'de ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulansla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Denizli-Aydın Karayolu, Polis Okulu kavşağında, öğle saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, Ziya Gökalp Caddesi’nden karayoluna doğru ilerleyen G.D. idaresindeki 09 ACC 982 plakalı otomobil, Denizli’den Aydın istikametine seyir halindeki içinde hasta bulunan 09 K 8701 plakalı S.Ç’nin kullandığı ambulansa çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar savrularak hasar aldı. Kaza sonucu karayolu trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yardımıyla otomobil içerisinde sıkışan G.D. yaralı olarak çıkartılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. G.D. sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ambulansın içinde bulunan yabancı uyruklu hasta ile eşi ise, ilçedeki özel bir hastanenin ambulansı ile nakledildi. Polis kontrollü bir şekilde trafiği açarken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme