Atçalı Büşra öğretmenin cansız bedenine ulaşıldı

Gaziantep'te İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Sultanhisar Atçalı Büşra Bilginer, depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Büşra'nın ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu.

Atçalı Büşra öğretmenin cansız bedenine ulaşıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ara tatilin ardından geçtiğimiz pazar günü memleketi Sultanhisar’dan görev yeri olan Gaziantep’in İslahiye ilçesine giden İngilizce Öğretmeni Büşra Aydıner, şiddetli depremde göçük altında kalarak yaşamını yitirdi. Pazartesi sabahından bu yana evin tek çocuğu olan kızları Büşra’dan haber alamayan aile, bu sabaha karşı kızlarının ölüm haberini aldı.

KORKULU BEKLEYİŞ YERİNİ ACIYA BIRAKTI

Alınan bilgilere göre Aydıner, 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olarak 2020 yılında Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki 13 Kasım İlkokulu’na İngilizce Öğretmeni olarak atandı. Büşra öğretmenden haber alamayan ailesi sosyal medyadan paylaşım yaparak destek istedi. Korkulu bekleyiş bu sabaha karşı saat 02.30 sıralarında yerini acıya bıraktı.

BABA, KIZININ CENAZESİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Büşra Öğretmen, İslahiye ilçesi Atatürk Mahallesi 141 sokak üzerinde bulunan Serap Apartmanı’nda uykudayken depreme yakalanıp çöken binanın enkazı altında kaldı. Yapılan çalışma sonucu Büşra öğretmenin cansız bedenine ulaşıldı. Büşra öğretmenin ölüm haberi gece saatlerinde Atça’da yaşayan ailesine bildirildi. Baba Aydın Bilginer acı haberin ardından Gaziantep’e yola çıktı. Acı haberi alan aile ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, Büşra öğretmenin cenazesinin Sultanhisar’a getirileceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme