Başkan Anlıak, Ankara'da çiftçilerin sorunlarını anlattı

Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın daveti üzerine Ankara'ya gitti. Başkan Anlıak, Nazilli çiftçisi için çalışmaya ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Annlıak ve yönetim kurulu seçildikleri günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak ve ilçe oda başkanları Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın daveti üzerine Ankara’ya gitti. Başkan Bayraktar, ilçe oda başkanlarını makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Ziyarette çiftçilerin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

“NAZİLLİ ÇİFTÇİSİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Her zaman çiftçilerin yanında olduklarını ifade eden Nazilli Ziraat Odası Başkanı Anlıak, ziyaretin çok faydalı geçtiğini belitti. Anlıak devamında, “Nazilli çiftçisinin sorunlarının aktardık. Çiftçilerimizin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. Burada da önemli bir buluşma ve görüşme gerçekleştirdik. Nazilli çiftçisi için çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverliği için genel başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme