Başkan Erden'in talimatıyla parklar güzelleşiyor

Yenipazar Belediyesi, düzenleme çalışması başlattığı ilçe merkezindeki parkın çehresini değiştiriyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, 'Eğlenme ve dinlenme amaçlı kullanacağı bir parkımız olacak' ifadelerini kullandı.

Başkan Erden'in talimatıyla parklar güzelleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden’in talimatları doğrultusunda, ilçe merkezinde bulunan parkta düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde tuvaletin ve eski büfenin yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri, belirlenen noktalara çınar ağaçlarının dikimini yaptı.

"YENİ ŞARTLARA GÖRE PROJE HAZIRLADIK"

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüsran Erden, “Bu çalışmalar aslında 2019 senesinde göreve geldiğimizde başlayacaktı. Eski belediye binamızın İçişleri Bakanlığına tahsisine dair meclis kararı almış, yeni bir Hükümet Binasının yapılmasını ve parkın ortasındaki binanın yıkılmasını beklemiştik. Ancak yaşanan üzücü depremin ardından kamu kaynaklarının deprem bölgesinde kullanılmasından ötürü yeni bir Hükümet Binası yapımının erteleneceği anlaşılıyor. Yeni şartlara göre yeniden bir proje hazırladık ve şimdi de bu proje kapsamında düzenleme çalışmalarına başladık. Bu yılın sonuna kadar oturma ve etkinlik alanları ile birlikte park düzenleme çalışmasının bitmesini planlıyoruz. Hemşehrilerimizin uzun süredir beklediği, eğlenme ve dinlenme amaçlı kullanacağı bir parkımız olacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme