Başkan Özcan'a meclisten Mastavra çalışmaları için yetki verildi

Nazilli Belediyesi Meclisi Haziran 2023 dönemi olağan toplantısında Başkan Özcan'a Aydın Müze Müdürlüğü ile Mastavra Antik Kenti Bilimsel Kazı çalışmaları protokolü için yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan Özcan'a meclisten Mastavra çalışmaları için yetki verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkan Özcan’ın yönetiminde toplandı. Toplantıda, Nazilli Belediyesi ile Aydın Müze Müdürlüğü arasında Mastavra Antik Kenti bilimsel kazı çalışmaları protokolü için Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

KOMİSYONA SEVK EDİLDİ

Diğer yandan Mescitli Köyü vatandaşlarına Dr. Yavuz Kaynar Düğün Salonu için yüzde 50 indirim uygulanması Plan ve Bütçe Komisyonuna, Yeni Sanayi Mah. 505 Sok. No: 28/B adresinin içkili yer bölgesi tayin edilmesi imar Komisyonuna, Yeşil Mahalle 1975 Ada 2 Parselin vergi borcuna karşı mahsuplaşılması ise Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

MİLLET İTTİFAKI ÜYELERİ KARŞI ÇIKTI

Başkan Kürşat Engin Özcan, Haziran ayı gibi maddeleri az olan aylarda meclis 1’nci ve 2’nci oturumun aynı gün yapılma önerisi Millet İttifakı üyeleri tarafından red edildi. Millet İttifakı sözcüsü CHP’li Mert Öreroğlu oturum ücretlerini grup olarak almayacaklarını ifade ederek komisyona sevk edilen maddelerin komisyonlarda görüşülerek Perşembe günü tekrar ikinci tur yapılmasını istedi.

Bakmadan Geçme