Baskılı Peçetelerin Kullanım Alanları

Baskılı peçeteler günümüzde özellikle şirketlerin reklam ve tanıtım faaliyetlerinde şirketin kurumsal kimliğinin yansıtılmasını sağlayan ürünlerdir.

Baskılı Peçetelerin Kullanım Alanları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baskılı peçeteler günümüzde özellikle şirketlerin reklam ve tanıtım faaliyetlerinde şirketin kurumsal kimliğinin yansıtılmasını sağlayan ürünlerdir. Fakat sadece reklam ve tanıtım faaliyetlerinde değil, farklı etkinlik kutlamalarında da baskılı peçetelere gereksinim duyulur. Kişiye özel baskılı peçeteler ise evlilik hayatına merhaba diyen çiftlerin söz, nişan, kına ve düğün davetlerine gelen konuklarına sundukları özel ürünlerdendir.

Özellikle ünlü restoran markalarının ve otellerin sıklıkla tercih etmiş olduğu baskılı peçete üzerinde firmanın logosu yer alır. Bu şekilde firmaların bilinirliği artmış olur. Bir nevi şirketin reklam ve tanıtımının yapılmasının ilk koşulu olan baskılı peçete, günümüzde hemen her reklam ve organizasyon şirketleri tarafından yapılabilmektedir.

Logo Baskılı Kâğıt Peçete

Şirketlerin kendi tanıtımlarını yapmak için tasarladıkları ve baskı firmalarıyla anlaştıkları logo basılı kâğıt peçeteler aynı ıslak mendillerde olduğu gibi belirli bir sayıda üretilir. Bu şekilde ünlü markaların ve şirketlerin bilinirliliği artar. Gerek otellerde gerekse restoranlarda, uçak ve tren taşımacılık hizmetlerinde kullanılan baskılı peçetelerin kullanım alanları bir hayli geniştir. Yüksek kaliteye sahip şekilde üretilen peçetelerin siparişleri genellikle toptan şekilde verilir.

İsme Özel Baskılı Düğün Peçeteleri

Baskılı peçetelerin kullanım alanları çok fazladır. Baskılı peçete ürünlerin başında kişiye özel tasarımlar niteliğinde düğün peçeteleri gelir. Özellikle düzenlenen yemekli düğün davetlerinde gelen konuk sayısına göre düğün peçetesi modeli, sayısı belirlenir. Hayatınızın ne önemli kararını verdiğiniz günün kusursuz olmasını istemeniz doğal bir durumdur. Düğün peçetenize karar verirken özellikle dikkatli olmanız gerekir. Burada önemli olan düğün peçetenizde yer alacak olan yazı veya tarih baskısının net ve okunur şekilde olmasıdır.

Düğün peçeteleriniz yemek masalarına şık ve estetik bir görünüm sunarken aynı zamanda konuklarınızın bu mutlu düğün yemeğini unutmamalarını sağlayacaktır. Düğün peçeteleri düğün masalarına ayrıcalık ve şıklık sunarken düğün konseptinizin mutlu bir anıyla sonlandırılmasını sağlayabilirsiniz. Düğün peçetelerinin genel olarak kullanım alanları ise kır düğünleri, sünnet düğünleri. Salon düğünleri gibi mekânlarda yapılan düğün organizasyonlarında baskılı peçete gereksinimi duyulur. Baskılı düğün peçeteleri için https://www.pekshop.com/kategori/dugun-nisan-baskili-peceteler sitesi üzerinden toplu sipariş oluşturabilmeniz mümkündür.

İsim Baskılı Kâğıt Peçete

İsim veya logo baskılı peçeteler her alanda kullanılabilen peçete türüdür. Baskılı peçete türleri genel olarak düğün ve nişan organizasyonlarında kullanılıyorken, kimi zamanlarda da şirket ve bayi yemek organizasyonlarında, yemek davetlerinde kullanılmaktadır. Baskılı peçete kullanımı sayesinde şirketlerin ve markaların bilinirlik düzeyi artar.

İsim yazılı baskılı peçete seçenekleri ile düğün, nişan gibi davet masalarında şıklığı yakalayabilir ve konuklarınızı büyüleyebilirsiniz. %100 doğal selülozdan üretilen kâğıt peçetelere orijinal kaliteli baskı teknikleri uygulanarak ister yazı veya resim baskısı yaptırabilirsiniz. Pekshop.com sitesi üzerinden baskılı peçete siparişlerinizi toptan olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Siparişleriniz birkaç iş günü içinde belirttiğiniz adreslere hızlı şekilde gönderilecektir.

 

Bakmadan Geçme