Berkay Süper Lig yolcusu

Nazilli Belediyespor'un 19 yaşındaki genç yıldızı Berkay Aydoğmuş için, Süper Lig takımlarından Başakşehir ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Berkay Süper Lig yolcusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Belediyespor’un genç yıldızı Berkay Aydoğmuş oynadığı güzel oyunla geçen sezon ve bu sezon Süper Lig ekiplerini peşine taktı. Geçtiğimiz sezon profesyonel olan ve ligin ilk yarısında sergilediği futbolla süper ligden birçok takımın radarına giren Berkay’ı menejerler birçok maçta izlemek için stattan maçları takip etti. 19 yaşındaki futbolcu İstanbul takımı Başakşehir ile transferi büyük ölçüde tamamlandı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sergilediği futbolla U19 Milli Takım’a kadar yükselen genç oyuncuyla uzun süredir ilgilenen Süper Lig temsilcisi Başakşehir Nazilli Belediyespor yönetimini ikna etti. Menajerler aracılığıyla Nazilli yönetimiyle temasa geçen Süper Lig temsilcisi pazarlık masasına oturdu. Kulüp Başkanı Ünal Önal, Başakşehir Başkanı Göksal Gümüşdağ ile uzun süre telefonda görüştüğü öğrenildi. Tarafların 3.25 milyon TL’de anlaşma sağladığı bilgisine ulaşılırken, Siyah beyazlı kulübün Berkay’ın bir sonraki satışından yüzde 15 pay alacağı, ayrıca 20 maç kadroya girmesi durumunda Başakşehir 1 milyon TL daha ödeme yapacağı öğrenildi.

Nazilli Belediyespor formasıyla bu sezon ligde ve kupada toplam 15 maçta forma giyen Berkay Aydoğmuş 2 kez gol sevinci yaşadı.

Bakmadan Geçme