Cihat Öztürk, ilk ziyaretini NGC'ye gerçekleştirdi

İYİ Parti'li Cihat Öztürk, milletvekili aday adaylığı müracaatının ardından ilk ziyaretini Nazilli Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdi. Öztürk, 'Hayırlı bir yolculuğa çıkıyorum ve iddialıyım. Bizlerin sesini duyurmada desteklerinizi bekliyorum' dedi.

Cihat Öztürk, ilk ziyaretini NGC'ye gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cihat Öztürk, Ankara’daki resmi başvurusu ve ziyaretinin ardından soluğu Nazilli’de aldı. Geçtiğimiz hafta düzenlediği geniş katılımlı toplantıda aday adaylığını duyuran Öztürk, ilk ziyaretinde Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin Altıntaş Mahallesindeki temsilciliğinde gazetecilerle buluştu. NGC Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğindeki ziyarete İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Cihat Öztürk, beraberindekiler ve gazeteciler katıldı.

“BU YOLU SİZLERLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Resmi müracaatın ardından ilk ziyareti Nazilli Gazeteciler Cemiyetine yaptıklarını dile getiren Öztürk, “Buradaki açıklamamızla birlikte bir yolculuğa çıkacağız. Ben bunu yolculuk olarak adlandırıyorum. Bu yolculuk inşallah hayırlı bir yolculuk olsun. Hayırlı bir istikamete doğru olsun. Ankara’dan yeni geldik. Bundan Nazilli ve Aydın’da basın yoluyla sesimizi kamuoyuna duyurma yoluna girdik. Özgür ve konforlu bir şekilde mesleğinizi devam ettirmenizi diliyorum. Nazilli’den aday adayı olacak ve yine İYİ Parti’den aday adayı olacak tüm arkadaşlarımıza öncelikle içten başarılar. Hepsine başarılar diliyorum. Nazilli önemli bir merkez. Aydın’ın doğu bölgesi dediğimiz merkezi konumunda. Ben de 25 yıllık Nazilli’de oturan aslen de Bozdoğanlı olan kardeşinizim. Bölgeye vakıf olduğumu düşünüyorum. Sosyal ve siyasi dönemlerde yoğun zamanlar geçirdik. Bu dönemlerde bölgemizi iyi tanıma şansımız oldu. Neticede özellikle de bu bölgeye vakıf olan birisi olarak bu sorunları dile getirmenin, varsa çözüm yolunun TBMM olduğunu düşünerek, bir göreve, bir vekalete talip olduk. Sizlerin varlığı bizim için çok önemli. Bu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme