İbni Sinalı öğrencileriden minik öğrencilere sağlık eğitimi

Nazilli'de 'Kardeş Okul' ve 'Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor' projeleri kapsamında Nazilli İbni Sina Meslek Teknik Anadolu Lisesi Çapahasan İlkokulu'nu ziyaret etti.

İbni Sinalı öğrencileriden minik öğrencilere sağlık eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli İbni Sina Meslek Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Kardeş Okul Projesi çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Çapahasan İlkokulu’nu ziyaret eden İbni Sina’lı Sağlık Hizmetleri Hemşire Yardımcılığı bölümü son sınıf öğrencileri sağlık konusunda ana okulu öğrencileri uygulamalı eğitim verdi. Eğitim sonunda minik öğrencilere liseli ablaları tarafından elma hediye edildi. Ayrıca Türk Patent Kurumundan 10 süreyle geçerli olan okul amblemini minik öğrencilere hediye ettiler.

Nazilli Çapahasan İlkokulu Müdürü Ferhat Parmaksız’ın ev sahipliğindeki ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, İbni Sina Meslek Teknik Anadolu Lisesi Eray Demireriden, Müdür Yardımcısı Özcan Apaydın, Sağlık Hizmetleri alan şefi Fatma Seher Gümüşay, Sağlık Hizmetleri öğretmeni Melek Yemenici, Sağlık Hizmetleri Hemşire Yardımcılı son sınıf öğrenci katıldı..

“ÇOK YARALI BİR ZİYARET OLDU”

Proje çerçevesinde yapılan ziyaretin çok verimli geçtiğini dile getiren Nazilli İbni Sina Meslek Teknik Anadolu Lisesi Eray Demireriden, gösterilen ilgiden dolayı Çapahasan İlkokulu yönetimine öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Demirerden, “Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Kardeş Okul Projesi’ ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor’ kapsamında ziyarette bulunduk ve eğitimler verdik. Okulda ana sınıfı öğrencilerine sağlıklı beslenme, diş fırçalama teknikleri ve ağız diş sağlığı konularında uygulamalı eğitimlerde bulunduk. Bunun yanında okulumuz Türk patent kurumu tarafından 10 yıl süreyle geçerli marka amblemimizi aldık. Bunları çocuklarımıza hediye ettik. Çok yararlı bir ziyaret oldu. Çocuklarımız ve okul yönetimi bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde ağırladı” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme