İYİ Partili Sakarya, çalışmalarıyla takdir topladı

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Recep Sakarya, örnek çalışmalarıyla vatandaşın beğenisini topluyor. Aydın'ı karış karış gezen Sakarya, aday adayları arasında ön plana çıkıyor.

İYİ Partili Sakarya, çalışmalarıyla takdir topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’nin sevilen simalarından olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı genç iş adamı Recep Sakarya, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanını karış karış gezen Sakarya aday adayları arasında adeta ön plana çıkıyor.

İlçe teşkilatlarıyla buluşan Sakarya, partililer tarafından coşkuyla karşılanıyor. Karacasu, Buharkent, Didim, Kuşadası, Köşk, Bozdoğan ve Söke İlçe Başkanlıklarında partililer ile bir araya gelen Sakarya’ya ilçe başkanları eşlik ederken eşi Seher Sakarya da yalnız bırakmıyor. Öte yandan Sakarya, ziyaretlerinin yanı sıra bölgenin kültürel miraslarını gezerek incelemelerde bulunuyor.

ANTİK KENTLERİ GEZİYOR

Aday adaylığını koyduktan sonra ilçeleri bir bir ziyaret etmeye başlayan Recep Sakarya, bölgedeki değerleri daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti. Sakarya, her teşkilat ziyaretinin ardından gittiği ilçedeki kültürel mirasları inceleyerek, yetkililerden bilgi alıyor. Gittiği alanlardan fotoğraflarını paylaşan Sakarya, bölgedeki antik kentlerin tanınmasına da katkı sağlıyor. Ayrıca çalışmalarını tek tek sosyal medyadan paylaşan genç siyasetçi, fotoğrafları ve aktiviteleriyle Aydın siyasetinin gözdesi oldu.

Bakmadan Geçme