Karakoz, çalışmalarına Nazilli'de hız kazandırdı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Evrim Karakoz, Nazilli'deki üyelerle ilçe binasında bir araya geldi.

Karakoz, çalışmalarına Nazilli'de hız kazandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Evrim Karakoz, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan milletvekili seçimi öncesi çalışmalarına Nazilli’de hız kazandırdı. Genel merkeze yapılan başvurunun ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Karakoz, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Nazilli’ye geldi.

Nazilli’de CHP İlçe Başkanlığında partililer ile buluşan Karakoz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin ardından iktidara geleceklerini söyleyerek düzenin değişeceğini belirtti.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE ADAY ADAYI OLMAK DA BÜYÜK ONURDUR”

İktidara gelmek için başlatılan çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Karakoz, iktidara geleceklerini ve kimsenin bununla ilgili şüphesi olmaması gerektiğini söyledi. Milletvekili aday adayı Evrim Karakoz konuşmalarına şu şekilde devam etti;

“Nazilli İlçe Örgütümüz sağ olsunlar çok sıcak karşıladılar bizi. Onlar Aydın örgütünün bel kemiği olan lokomotif örgütlerinden bir tanesi. Var olsunlar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başvurumuzdan sonra bütün ilçelerimizi ve bazı sivil toplum örgütlerimizi ziyaret edeceğiz, hem kendimizi anlatmak hem parti programımız hakkındaki görüşlerimizi iletmek ve görüşlerini almak adına. Listede olup olmamak çok önemli değil. Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayı olmak da büyük onurdur, şereftir, gururdur. Önemli olan CHP’yi ve altılı masayı iktidara taşımak, sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapmaktır. Hak, hukuk, adalet, özgürlük, varlık, beraberlik içinde bir Türkiye’yi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında inşa edeceğiz. İktidara geleceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
 

Bakmadan Geçme