Memleket Partisi Nazilli, cumhurbaşkanı adayını seçti

Memleket Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı, cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ön seçime gitti.

Memleket Partisi Nazilli, cumhurbaşkanı adayını seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti üyeleri oy kullanarak 2023 seçimlerinde yarışacak olan cumhurbaşkanı adayını oylama usülü seçti. Memleket Partisi Nazilli üyeleri, hafta sonu seçimle cumhurbaşkanı adayını belirledi.

DEMOKRASİ VURGUSU

Kurulduğu ilk günden bu yana demokrasi vurgusu yapan Memleket Partisi üyeleri, kendilerini sandıkta temsil edecek olan cumhurbaşkanı adayını oylama usülü ile seçti. Nazilli İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimde parti üyeleri sabah saat 10.00 ile akşam saat 17.00 arası oy kullandı. Yapılan seçimde 391 üye oy kullanarak cumhurbaşkanı adayının, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce olmasını istedi.

“KİMSE KİMSEYE ENGEL OLMUYOR”

Memleket Partisi’nin tüzüğünde ön seçim olduğunu ve ona göre hareket ettiklerini bildiren Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, “Bütün adaylıklarımızı ön seçim ile belirliyoruz. Genel Başkanımız karpuz seçer gibi aday çıkartmıyoruz. Kendisi, belediye başkanları, milletvekilleri de sandığa girecek. Şu an aday olarak sadece kendisi var, sebebi ise kimse çıkmadığı için. Kimse kimseye engel olmuyor. Üyelerimiz bugün demokrasiyi en uç noktalarına kadar hissediyor. Diğer seçimler genel merkezden gelen bilgi doğrultusuna göre yapılacak" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme