MHP'li Keskin aday adaylığını duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili aday adayı Zafer Keskin, Nazilli MHP ilçe başkanlığında 'Hizmet için aday oldum' şeklinde yaptığı açıklamayla aday adaylığını duyurdu.

MHP'li Keskin aday adaylığını duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adaylıkların kesinleşmesine az bir zaman kala, milletvekili aday adaylıklarını basın açıklamalarıyla duyuran isimler arasına Zafer Keskin de katıldı. MHP Nazilli İlçe Başkanlığından düzenlenen basın açıklamasına MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığına Hakan Karakuş, MHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kirişoğlu, MHP'li milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

ALICIK, “ÖNCE ÜLKEM VE DEVLETİM SONRA PARTİM”

Seçimlerden galip çıkacaklarını ifade eden İl Başkanı Haluk Alıcık, tarih yazacaklarını belirterek, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi ailesi olarak 20 tane aday adayı arkadaşımız var. Allah nasip ederse de Cuma günü de ilk 8 kişilik liste kesinleşecek. Aday arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olmak şereftir, onurdur. Ülkücü hareket 53 yıllık mazisinde önce ülkem ve devletim sonra partim demiştir. Türkiye’nin çıkarları her şeyin üzerindedir. Allah’ın izniyle ülkücü hareket yine olduğu gibi Türkiye var olduğu sürece var olacaktır. Bugün kader seçimlerine gidiyoruz. Tarih yazacağız. Bu seçimlerden galip çıkacağız. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. İnanmazsınız hiç bir şey başaramazsınız” dedi.

KESKİN, “TARİH LİDERİMİZİ ALTIN HARFLERLE YAZACAK”

Aydın'ın sorunlarına yönelik birçok projesinin olduğunu ifade eden MHP Aydın milletvekili aday adayı Zafer Keskin, “Kimin kimimle olduğu, kimin kiminle nereye gitmek istediği bugün herkes tarafından biliniyor. Çalışacağız, başaracağız. Haluk Başkanımın da dediği gibi zamanında Aydın’da 3 Vekil çıkardık. Aynı şekilde tekrardan çıkaracağız. Çok güzel projelerimiz var. Hizmet için aday oldum. Özellikle vahşi sulama ile ilgili, atıl durumdaki yolların kullanımı ile ilgili, engelli arkadaşlarımızın projeleriyle ilgili. Artık bundan sonraki süreç halkımızın gerçeği gördüğü, doğruyu bildiği, bulduğu bir süreç. Aslında bu sürecin başlangıcı lideri anlamakla başlıyor. Lideri anlamak, görebilmek bence her şeyin çözümü. Tarih liderimizi altın harflerle yazacak. Benim bundan hiç şüphem yok. Bizde liderimizin yürüdüğü yolda üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Allah yolumuzu açık etsin. Bu seçimleri açık ara alacağız” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme