Minik İbrahim'den büyük hareket

Deprem bölgesine iletilmek üzere Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına minik İbrahim'in biriktirdiği paraları getirerek bağışlaması yürekleri fethetti. Minik İbrahim, 'Hemen yetiştirin' isteğinde bulundu.

Minik İbrahim'den büyük hareket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem felaketinin ardından tüm Türkiye kenetlenerek yardım kampanyaları gerçekleştirildi. Bu yardımlara kimi vatandaş cebindeki son parayı verirken, kimisi de elindeki imkanlarla depremden etkilenen vatandaşlar için elinden geleni yapıyor. Bunun son örneği 8 yaşındaki İbrahim Veli Yılmaz oldu. Minik İbrahim, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a uzun zamandır biriktirdiği paralarını deprem bölgesine gönderilmesi için teslim etti. Başkan Özcan’ın, “Senin bizden bir talebin var mı?” sorusu üzerine “Hemen yetiştirin” yanıtını vermesi yüzleri gülümsetti. Başkan Özcan, yardımsever miniğe teşekkür etti, hediyeler verdi.

“HEMEN YETİŞTİRİN”

Kumbarasını teslim etmek üzere Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı arayan İbrahim Veli Yılmaz, "Kumbaramdaki biriktirdiğim paraları depremde göçük altında kalan arkadaşlara göndermek istiyorum. Hemen yetiştirin" dedi.

Bakmadan Geçme