NAL, Avrupalı ortaklarını ağırladı

Nazilli Anadolu Lisesi'nin paydaşı olduğu ka229 Erasmus projesi 'You have no right to bully me' (Bana zorbalık yapmaya hakkın yok) adlı projenin son hareketliliği Nazilli'de yapıldı.

NAL, Avrupalı ortaklarını ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akademik başarılarının yanı sıra Avrupa Birliği projeleriyle adını duyuran Nazilli Anadolu Lisesi (NAL) çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. NAL ‘Bana zorbalık yapmaya hakkın yok’ (You have no right to bully me) erasmus+ projesi kapsamında yabancı ortaklarını okulda ağırladı. Proje kapsamında NAL dışında projede Polonya, Makedonya, İtalya, Romanya’dan paydaşlar yer aldı. Okulun İngilizce Öğretmeni İbrahim Acun koordinatörlüğünde yürütülen 2021 yılında başlayan projenin son hareketliliği Nazilli’de 1 hafta boyunca devam edecek.
Okulun toplantı salonunda başlayan etkinliklere NAL Müdürü Zakir Tali, müdür yardımcıları Lale Armut, Ersin Balcı, yabancı ortaklar ve okul öğrencileri katıldı. Okul Müdürü Zakir Tali’nin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik okul, Nazilli ve çevresi hakkında videolu tanıtım gösterisiyle devam etti. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisi gerçekleştirildi. Okulun müzik Öğretmeni Yahya Dinçtopal tarafından saz eşliğinde müzik dinletisi yapıldı. Daha sonra yabancı misafirlere okul gezdirilerek bilgiler verildi.

MÜDÜR TALİ, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlikte hoş geldiniz konuşması yapan NAL Müdürü Zakir Tali, “Sizlerin katkıları ve projede görev alan siz değerli katılımcıların tecrübeleri ile hep birlikte iyi bir proje süreci geçireceğimizi düşünüyorum. Sizlerin projeden beklentilerinizi karşılamış olarak iyi anı ve arkadaşlıklarla yolcu etmeyi umuyorum. Proje konumuz olan siber zorbalık günümüzde iletişiminin hayatımızın bir parçası olmasıyla arttı. Bu nedenle projemiz konusu büyük bir önem arz etmektedir. Okulumuz öğretmenlerine ve tüm misafirlerimize bu anlamda gösterdikleri gayret, çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ALINACAK ÖNLEMLER GÖRÜŞÜLECEK

Koordinatör İbrahim Acun proje ile amaçlananın son yıllarda yaygın bir şekilde gençler arasında sosyal medya üzerinden yapılan zorbalığa farkındalık yaratmak için beş farklı ülke olarak bir araya geldiklerini belirtti. Acun, siber zorbalığın ne olduğu, belirtileri ve alınacak önlemler ile öğrenciler üzerindeki psikolojik etlileri, topluma yansıması konularının ele alınacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme