'Nazilli Belediyespor, Nazilli halkınındır'

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Nazilli Belediyespor'un satılacağı şeklinde çıkan haberler üzerine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a tepki gösterdi. Başkan Alptekin, 'Nazilli Belediyespor Nazilli halkınındır ve halkımız buna razı olmaz' şeklinde konuştu.

'Nazilli Belediyespor, Nazilli halkınındır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basında çıkan “Nazilli Belediyespor satılıyor” iddiasına ilçe genelinde hem taraftarlardan hem de siyasilerden tepki gelmeye devam ediyor. Çıkan haberlere karşı bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Serdar Alptekin’den geldi.

“HALKIMIZ BUNA RAZI GELMEZ”

“Nazilli Belediyespor, Nazilli halkınındır kimse buna razı gelmez” diyerek sözlerine başlayan Alptekin, “Millet İttifakı'nın oylarıyla Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, hizmetleriyle değil de sürekli skandallarla gündeme gelmeyi sürdürüyor. Milletin verdiği 45 bin 50 reye saygı duymadan siyasi ahlakı da hiçe sayarak AKP saflarına katılan Özcan, tutarsızlıklarına bu sefer de Nazilli’nin markası Nazilli Belediyespor üzerinden devam etmiş. Yerel seçimden önce milletin karşısına çıkıp ‘satmayacağız, sattırmayacağız’ diyen Özcan bu sefer de Nazilli Belediyespor’u satmak için pazarlık masasına oturacakmış. Neyi satıyorsunuz sayın Özcan? Kime sordunuz da satıyorsunuz? Nazilli Belediyespor Nazilli halkınındır ve halkımız buna razı olmaz. Daha geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Nazilli’ye gelip stat sözü vermedi mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sormaz mı bu halk sana. Bir taraftan vatandaşa stat sözü vereceksiniz diğer taraftan şehrin takımını satılığa çıkaracaksınız öyle mi? Nazilli Belediyespor yöneticilerini ve olağanüstü kongrede yönetime girecek olan arkadaşları şimdiden uyarıyorum. Sizlerin imzası olmadan bu satış gerçekleşmez. Böyle bir imza atmaya kalkarsanız Nazilli halkı sizi affetmez. Nazilli il olacak, Nazilli’ye hizmet yağacak gibi söylemlerle Nazilli halkıyla adeta alay eden sayın Özcan, belediyenin 17 katlı binasını devrettiğin yetmedi mi? Sırada neler var? Unutma, Nazilli halkı seçim günü sandıkta bunun hesabını sorar” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme