Nazilli'de 4 aydır kayıp olan şahsın cansız bedenine ulaşıldı

Nazilli'ye bağlı kırsal Bağcıllı Mahallesi'nde yaşayan ve 4 ay önce kaybolarak kendisinden haber alınamayan İsmail Demiral'ın zeytin bahçesinde cesedi bulundu.

Nazilli'de 4 aydır kayıp olan şahsın cansız bedenine ulaşıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Nazilli'ye bağlı kırsal Bağcıllı Mahallesinde yaşayan ve 14 Ekim’de kayıplara karışan İsmail Demiral'ın cesedi bulundu. Yaşlı adam kaybolduğu gün komşusunun arabasıyla Nazilli’ye giderek işlerini hallettikten sonra, ilçe merkezinden komşusuyla birlikte dönerken Yeşil Mahalle, Kasap Kahvehaneleri mevkiinde otomobilden indi. Daha sonra eve dönmeyen müteahhit Demiral’ı ihbar üzerine jandarma ekipleri ve ailesi her yerde ararken bir sonuca ulaşılamadı.

ZEYTİN TOPLAMAYA GELEN AİLE BULDU

Öğle saatlerinde zeytin toplamaya gelen bir aile tarafından ağacın dibinde kafatası ve kemikler bulundu. Aile durumu jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Çevrede bulunan eşyalar arasında İsmail Demiral’ın kimliğine rastlandı. Demiral'ın cesedinin hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilirken, vücut bütünlüğünü yitirdiği öğrenildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Haberi alan yakınları ve mahalle halkı hemen kemiklerin bulunduğu bölgeye gitti. Acı haberi alan müteahhidin ailesi göz yaşlarını tutamadı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından İsmail Demiral’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Demiral, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Bakmadan Geçme