Nazilli'de motosiklet hırsızını polis enseledi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde sabah saatlerinde motosiklet çalarak kayıplara karışan K.T, polis tarafından akşam saatlerinde yakalandı.

Nazilli'de motosiklet hırsızını polis enseledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Kurtuluş Mahallesi 95 sokak üzerinde sabaha karşı meydana geldi. Alınan bilgiye göre daha önceden de hırsızlıktan bir çok dosyası olan K.T. isimli şahıs, Aydoğdu Mahallesi 95 sokak üzerinden sabaha karşı saat 05.00 sularında bir vatandaşın motosikletini çaldı.

Sabah uyandığında 64 DH 570 plakalı motosikletini yerinde göremeyen vatandaş, durumu polise bildirdi. Ekipler bölgede yaptıkları kamera incelemesinde hırsızların 2 kişi olduğunu tespit etti.

SUÇ ORTAĞINI DA YANINDA GETİRMİŞ

Motosiklet hırsızı K.T, suç ortağı olan arkadaşı Ş.E’yi de olay yerine getirerek etrafta gözcülük yaparken park halindeki motosikleti çaldı. Güvenlik kameralarından yapılan incelemelerde K.T. motosiklet ile uzaklaşırken, Ş.E. ise Kuşadası’na kayıtlı 09 T 4061 plakalı ticari taksi ile olay yerinden ayrıldı.

POLİS GÜN İÇİNDE YAKALADI

İhbar üzerine bölgede inceleme yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri iki hırsızı bir an önce yakalamak için çalışma başlattı. Nazilli’nin dört bir yanında araştırma yapan ekipler, kamera görüntülerine yansıyan ticari taksiyi devriye attığı esnada Yeşil Mahalle 658 sokak üzerinde yakaladı. Araç içerisinde bulunan K.T. ile Ş.E. gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

Taksi içerisinde yapılan aramada bir adet kuru sıkı tabanca bulundu. Motosikleti nereye sakladıklarını öğrenmek için ifadeye alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bakmadan Geçme