Nazilli'de Yenipazarlı'nın seçim afişine bıçaklı saldırı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Memleket Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Cavit Yenipazarlı'nın yer aldığı seçim pankartlarına kimliği belirlenemeyen şahıs ve şahıslar tarafından saldırıda bulunuldu.

Nazilli'de Yenipazarlı'nın seçim afişine bıçaklı saldırı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de seçime çok kısa bir süre kala tansiyonlar yükseldi, hareketlilik başladı. Geçtiğimiz hafta Nazilli’de, üzerinde AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Abak’a ait seçim görselleri bulunan panolara saldırı olmuştu. CHP Gençlik Kolları üyesi olduğu tespit edilen iki genç tarafından fotoğraflara ve panolara zarar verilmişti.

Çok zaman geçmeden bir afiş skandalı da Memleket Partisi’nin başına geldi. Bu sabah saatlerinde Hürriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahında olan, üzerinde Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Aday Muharrem İnce ile Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Cavit Yenipazarlı’nın bulunduğu seçim pankartlarının kesici bir aletle yırtıldığı görüldü.

Partililer tarafından tespit edilen zarar görmüş afişler toplanırken, ilçe parti saymanı Selahattin Toyan emniyete giderek konu ile ilgili şikayetçi oldu. Polis, afişlere zarar verenleri bulmak için çalışma başlattı.

Bakmadan Geçme