Nazilli MEM Müdürü Şimşek'in mutlu günü

Nazilli Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ve eşi Meliha Şimşek'in biricik kızları Elanur şimşek ile Ahmet Kabahasan Nazilli'de kalabalık davetlilerin katılımıyla ömür boyu mutluluğa 'evet' dediler.

Nazilli MEM Müdürü Şimşek'in mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de bulunan Özerler Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde Nazilli Belediyesi Nikah Memuru Emine Erol’un kıydığı nikah töreninde şahitlikleri AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın İl MEM Seyfullah Okumuş, AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Aydın Milletvekili adayları Mustafa Abak ve Mehmet Arkun yaptılar. Nikahın ardından evlenme cüzdanını AK Parti 27’nci dönem Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim Elanur ve Ahmet çiftine “Size sağlıkta ve yaşlılıkta sağlıklı bir şekilde bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek verdi.

DAMAT KARABASAN’DAN ZEYBEK GÖSTERİSİ

Düğünde halk oyunları zeybek ekibi salona gelerek gösterilerde bulundular. Damat Ahmet Karasaban zeybek oynayarak salonda bulunan davetlilerden alkış aldı. Düğün boyunca salonda bulunan davetliler orkestra eşliğinde yaptıkları dans ve oyunlar ile damat ve gelini yalnız bırakmadılar. Geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

Düğüne AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın İl MEM Seyfullah Okumuş, AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Aydın Milletvekili adayları Mustafa Abak ve Mehmet Arkun, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Latif Şimşek, okul müdürleri ve öğretmenler, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ile seçkin davetliler katıldı.

Bakmadan Geçme