Nazilli Müftülüğünden 12 din görevlisi deprem bölgesine gitti

Nazilli İlçe Müftülüğü'nden 12 din görevlisi Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine destek için gitti.

Nazilli Müftülüğünden 12 din görevlisi deprem bölgesine gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de cenaze işlemlerinde görevlendirilen İlçe Müftülüğüne bağlı 12 din görevlisi, Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine doğru yola çıktı. İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı tarafından dualarla uğurlanan ekip deprem bölgesine destek verecek. Görevlendirilen ekip Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde cenaze ve defin işlemlerini yapacak.

“BİR DAHA BÖYLE AFETLER YAŞANMASIN”

“Ekiplere Allah kolaylıklar versin” diyen Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, “Meydana gelen büyük depremde Diyanet İşleri Başkanlığımız bölgede bütün ekipleriyle görev yapmakta. Bu kapsamda ilimizden 4’üncü ekip olarak Nazilli’den görevlilerimiz Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine doğru yola çıkıyor. Cenazelerle ilgili işleri yapmak üzere görevlendirildik. 12 kişilik ekibiz 3 gün kalacak. Allah-ü Teala enkaz altında kalan herkese yardım eylesin. Yardım için yola çıkan bütün ekiplerimize Allah kolaylıklar versin. Bir daha da böyle afetler yaşanmasın” ifadelerini kullandı.

Nazilli İlçe Müftülüğü’ne bağlı ekip bölgeye kefen, su, yiyecek maddesi de götürdü. Malzemeler araca yüklendikten sonra Müftü Bayrakçı yola çıkacak ekibi dualarla bölgeye doğru uğurladı.

Bakmadan Geçme