Nazilli Ticaret Odası'ndan deprem seminerine veto

Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı ve Nazilli Ticaret Odası 10. Meslek Grubu komite üyeleri iş birliğinde düzenlenecek olan deprem bilgilendirme seminerine, Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı tarafından yer tahsisi yapılmadı. Deprem bölgesindeki izlenimlerle alakalı düzenlenecek olan seminer için yer tahsis edilmemesine, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karakuş ise tepki gösterdi.

Nazilli Ticaret Odası'ndan deprem seminerine veto
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Nazilli Genç İş Adamları Derneği Başkanı (NAZGİAD) Erol Karakuş, sosyal medya hesabından Nazilli Ticaret Odası ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Karakuş yaptığı açıklamada, Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı ve üyesi olduğu Nazilli Ticaret Odası 10. Meslek Grubu komite üyeleri ile işbirliğinde yapılacak olan deprem konulu bilgilendirme seminerine yönetimden yer istediğini ama yönetimin yer tahsis etmediğini açıkladı. Bölge için yapılan incelemeler sonucu depremle alakalı kamuoyuna önemli bilgilerin aktarılacağını açıklayan Karakuş, yaklaşık 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketine yönelik yapılacak bilgilendirme semineri için yer tahsisi yapılmamasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

“NAZİLLİ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM”

Tepkisini sosyal medyadan dile getiren Erol Karakuş, "22 Mart Çarşamba günü deprem bölgesinde çalışmalar ve incelemeler yapan hocalarımızın hazırladığı raporları ve izlenimleri tüm kamuoyuna aktarmak üzere Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı ve Nazilli Ticaret Odası 10. Grup Komitesi ortaklığı ile düzenlenecek olan deprem konulu bilgilendirme seminerine yer tahsisi yapmayan Nazilli Ticaret Odası Başkanlığını, Nazilli kamuoyunun takdirine bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda düzenlenen Nazilli Ticaret Odası Başkanlık seçimlerinde Karakuş, Nuri Arslan'a rakip olmuş ve seçimi kıl payı kaybetmişti.

Nazilli Ticaret Odası'ndan deprem seminerine veto​​​​​​​

Bakmadan Geçme