Nazilli Ziraat Odası yeni yönetiminden ilk iftar

Nazilli Ziraat Odası tarafından Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı gerçekleştirildi. Başkanı Yahya Anlıak, ziraat odası yeni yönetimi olarak ilk iftar programına imza attıklarını kaydetti.

Nazilli Ziraat Odası yeni yönetiminden ilk iftar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak öncülüğünde, Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde birlik, beraberlik ve dayanışma için iftar yemeği gerçekleştirildi. Başkan Anlıak ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki 500 kişilik iftara, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Tosun, Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sunay Güler, Nazilli ESKKK Başkanı Dursun Öztunç, oda başkanları, muhtarlar, ziraat odası üyeleri katıldı. Nazilli Ziraat Odası yönetimi, üyeler, protokol ve vatandaşlar dualar eşliğinde iftarını açtı.

İLK İFTAR PROGRAMI SEVİNCİ

İlk iftarı vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Nazilli Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Yahya Anlıak, “Nazilli Ziraat Odamız bundan 1,5 ay önce kongreye gitti. Yapılan seçimde göreve geldik. Bugün ilk kez üyelerimiz ile, delegelerimiz ile, çiftçilerimiz ile böyle bir etkinlikte bir araya geliyoruz. O da Ramazan ayına ve bugün düzenlediğimiz iftar soframıza denk geldi. 500 kişilik salonda hiç kimsenin dışarıda kalmaması da bizi sevindirdi. 1.5 ay önce kongremizi yaptık. Başkanlığa seçildik. Ramazan ayı nedeni ile hem üyelerimiz hem de delegelerimizle tanışmak adına bugün iftar yemeği düzenledik. Katılımın çok güzel olması da bizi ayrıca sevindirdi. Bu iftar yemeğimiz aynı zamanda dayanışma ve kaynaşma yemeğimiz de oldu” dedi.

Yorumlar 1
Yılmaz 04 Nisan 2023 18:50

Odanın parasını bedavacılara yedirmeyin.yapacaksanız kendi cebinizden yapın.biz aidat ödüyoruz siz beleşşçilere reklam için yediriyorsunuz.buraya gelenlerden hiçbiri ihtiyac sahibi muhtaç değil.

Bakmadan Geçme