NDH artık katarakt ameliyatlarında da bir numara

Nazilli'nin yanı sıra doğuda 6 ilçeye hizmet veren Nazilli Devlet Hastanesi, hizmetlerine bir yenisi daha ekledi. NDH'ye son olarak kazandırılan FAKO isimli cihaz sayesinde birçok göz ameliyatı, özellikle de katarakt ameliyatlarında başarılara imza atılmaya başlandı.

NDH artık katarakt ameliyatlarında da bir numara
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın’ın doğu bölgesinin tamamına hizmet veren Nazilli Devlet Hastanesi yeni hizmetler vermek için çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 7 ilçeye hizmet veren Nazilli Devlet Hastanesi’ne son olarak, Göz Ameliyat Mikroskobu ve göz ameliyatlarında kullanılan FAKO cihazı kazandırıldı. FAKO cihazı ile birlikte hastanede görevli uzman hekimler tarafından göz ameliyatları yapılmaya başlandı. Nazilli Devlet Hastanesi kadrosunda görevli uzman hekimler Opr. Dr. Ali Cihat Aslan ve Opr. Dr. Melih Duman tarafından 9 Şubat’tan itibaren yapılan 37 katarakt ameliyatı başarıyla sonuçlandı.

“MUTLULUK VERİCİ”

Nazilli Devlet Hastanesi’nin her geçen gün daha fazla başarıya imza attığını vurgulayan Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Akkaya, “Nazilli Devlet Hastanesinde vatandaşlarımıza daha iyi ve yepyeni hizmetler verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Son olarak, Göz Ameliyat Mikroskobu ve göz ameliyatlarında kullanılan FAKO Cihazının kazandırılması ile birlikte uzman hekimlerimiz tarafından diğer göz ameliyatları yapılmaya başlandı. Uzman hekimlerimiz Opr. Dr. Ali Cihat Aslan ve Opr. Dr. Melih Duman tarafından 9 Şubattan itibaren yapılan 37 katarakt ameliyatı başarıyla sonuçlanırken hastalarımızın memnuniyeti hastanemiz adına son derece mutluluk vericidir. Yeni cihazlarımız başta hastanemiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme