Özcan, ateş püskürdü

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından depremzedelere yönelik sosyal medyada yapılan çirkin saldırılara ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in eşi Tuba Gelincik Dinçer'in yaptığı 'Atatürk yanlış milleti kurtarmış' paylaşımına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sert bir dille eleştirdi. Özcan, 'Bu paylaşımı yapanların hangi milletten olduğunu merak ediyoruz' dedi.

Özcan, ateş püskürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından depremzedelere yönelik sosyal medyada yapılan çirkin saldırılara ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in eşi Tuba Gelincik Dinçer'in yaptığı "Atatürk yanlış milleti kurtarmış" paylaşımına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sert bir dille eleştirdi. Özcan, “Bu paylaşımı yapanların hangi milletten oldNELİK uğunu merak ediyoruz" dedi.

"MİLLETİN EVLADI OLMAKTAN DA BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUZ"

Depremzede vatandaşları tercihleri nedeniyle yargılamanın yanlış olduğunu ifade eden Başkan Özcan, "Seçimler gelip geçer, siyaset biter ancak insanları, tercihleri nedeniyle yargılamak böylesine bir durumda onları tercihleri nedeniyle cezalandırmak Türk milletinin hiçbir şekilde geleneksel yapısına, örf ve adetine, kimliğine ve karakterine uymuyor. Yapılan iş yanlıştır. Yeryüzündeki en büyük depremlerden birini yaşadık. Dünya çapında büyük bir felaketti. Oradaki bütün vatandaşımızın yanında olmak adına devletimiz, hükumetimiz ve Cumhurbaşkanımız biz dahil bütün belediyeler elinden geldiğince gayret sarf etti. Büyük bir milli dayanışma gösterildi. ama insanların siyasi tercihleri nedeniyle bu dayanışmaya helal getirebilecek her türlü söylem mili beraberliğe zarar verecek söylemdir. Kim yaparsa yapsın, kim derse desin bu yanlıştır. Özcan, 'Atatürk yanlış milleti kurtardı' şeklinde yapılan paylaşımlara yanıt vererek, Atatürk Türk milletinin evladı olmaktan her zaman iftihar etmiştir. Biz o milletin evladı olmaktan da büyük bir onur duyuyoruz. Bu tür paylaşım yapanların, hangi milletten olduğunu da merak ediyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme