Özcan'dan Erdoğan'a anlamlı hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Aydın'da miting düzenledi. Erdoğan'a, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın hediye ettiği tablo merak uyandırdı.

Özcan'dan Erdoğan'a anlamlı hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için AK Parti heyeti ile birlikte Atatürk Kent Meydanı’nda hazırda bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, karşılama esnasında Erdoğan’a bir tablo teslim etti. Başkan Özcan’ın Cumhurbaşkanı’na hediye ettiği tablo büyük merak uyandırdı.

46 YIL ÖNCE ŞEHİT OLAN AMCASININ TABLOSUNU HEDİYE ETTİ

Tabloyu verirken objektiflere yansıyan anlarda Başkan Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 46 yıl önce 14 Mayıs 1977’de şehit edilen 96. Ülkücü Şehit Mehmet Özcan’ın fotoğrafını hediye ettiği öğrenildi.
Mehmet Özcan’ın fotoğrafının yer aldığı tabloda “Şehitlerimizin kanlarıyla sulandığı bu toprakları kimseye böldürtmeyeceğiz” ifadeleri yer aldı. Aydın’ın yetiştirdiği Şehit Başvekil Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de “Yeter söz milletin” diyerek sandıktan zaferle çıktığını hatırlatarak 14 Mayıs’a olan hassasiyetinden bahseden Başkan Özcan, duygu dolu anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirerek o anı ölümsüzleştirdi.

Bakmadan Geçme