Pubg Mobile Nedir, Nasıl Oynanır?

Pubg Mobile adlı oyunda yer alabilmek için pubg mobile hesap açmanız gereklidir. Pubg mobile adlı oyun oyun piyasasında yer almaya başladığı günlerden bugüne sevilerek oynanmakta ve oyun severlerinde ilgi gösterdikleri bir video oyunudur.

Pubg Mobile Nedir, Nasıl Oynanır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pubg Mobile adlı oyunda yer alabilmek için pubg mobile hesap açmanız gereklidir. Pubg mobile adlı oyun oyun piyasasında yer almaya başladığı günlerden bugüne sevilerek oynanmakta ve oyun severlerinde ilgi gösterdikleri bir video oyunudur. Oyun içinde oyuncuların belli bir ücretler karşılığında oluşan paketleri satın alması ile her oyuncu dilediği şekilde oyun paketine sahip olabiliyor. Pubg oyunu FPS oyunları arasında yer almaktadır. Bu oyunun mobile versiyonuna da Pubg Mobile ismi verilmektedir.

Bu oyun 2018 senesinde piyasaya çıktığında ilk olarak bilgisayarlar üzerinden oynanmaktaydı. Ama günümüzde ise her oyunun veyahut her işin de online platformlardan oynanabildiğini düşündüğümüzde Pubg oyunun da mobil versiyonunun olması oldukça gerekli bir durumdur. Pubg mobile oyunu her geçen gün daha fazla oyuncu sayısına ulaşmakta ve ayrıca daha fazla kendini geliştirebilen bir oyun olmaktadır.

Pubg Mobile Nasıl Oynanmaktadır?

Pubg mobil oyununun esas amacı tam olarak yaşamda kalma mücadelesidir. Bu oyun bilgisayarlar üzerinden oynanabildiği gibi mobil versiyon ile akıllı cihazlarla da oynanabilecektir. Hatta oyunun mobil versiyonunun oluşturulması oyun tutkunlarını da bir hayli sevindirmektedir. Bu oyun gerekirse tek kişilik gerekirse de iki kişilik veya 100 kişilik bir ekiple de oynanabilir. Oyunun içinde 100 kişilik bir takım farklı alanlara dağılarak takımlara ayrılmaktadır.

Oyuncular paraşütle uçaktan atlama yoluyla oyuna kolaylıkla dahil olabiliyor. Pubg mobile oyununda oyuncu yere indiğinde tam olarak diğer oyuncularla eşit duruma gelebiliyor. Bu durumda kimsenin tam olarak erzağı hazır olmayabiliyor. Ayrıca silah, kask, kurşun, bomba, sağlık kiti, enerji içeceği gibi ürünlerin de alınabilmesi için oyuncuların pubg mobile Uc sahibi olması gerekiyor. Kısacası bu savaş alanında sağlam şekilde ayakta kalabilmek ve güç toplayabilmek için akıllı hamleler yaparak iyi savaşmalı ve ürünleri alacak bütçeye sahip olmalısınız.

Sizler de Pubg mobile oyununun tutkunuysanız ve kendinizi kahraman gibi görmek istiyorsanız oyun için pubg hesap açabilirsiniz. Pubg hesaplara Oyunhanem sitesinden giriş yapılabilir.

Pubg Mobil Uc Nasıl Ve Nerelerde Kullanılır?

Pubg hesaplar açarak oyuna katılabilir ve bu oyunlarda birtakım ürünleri satın alabilmek için de sanal paraya gereksinim duyabilirsiniz. Pubg Mobile Uc olarak bilinen kod veyahut sanal para birimi ile savaş oyunu içinde savaş alanında karakterinize giysi olarak farklı savaş kostümleri satın alabilirsiniz. Ayrıca yine oyunun içinde yer alan büyüleyici farklı kozmetik ürünleri satın alabilir ve kendinizi adeta oyunun büyüsüne kaptırabilirsiniz.

Pubg mobile uc satın almak için birtakım oyun sitelerine giriş yapabilir ve bu sitelerde yer alan oyun paketlerini satın alabilirsiniz. Zira her oyuncunun oyun için ayırmış olduğu bütçeyle uyum sağlayacak şekilde oyun paketleri bulunur. Bu oyun paketlerinden birini seçmek için Oyunhanem sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme