Elifnaz Türkiye'yi Meksika'da temsil edecek

Zonguldak'ta düzenlenen Okullar arası Türkiye Şampiyonası'nda Taekwondo branşında yarışan Sınav Kolejli Elifnaz Köseoğlu tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Nazilli’de akademik başarılarının yanında spordaki başarılarıyla da adını duyuran Sınav Koleji, başarılarına devam ediyor. Son olarak Zonguldak’ta düzenlenen Okullar arası Türkiye Şampiyonası’nda Taekwondo branşında yarışan Sınav Kolejli Elifnaz Köseoğlu tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Elifnaz Köseoğlu bu başarısının ardından Meksika’da düzenlenecek olan Dünya Liseler arası şampiyonada Sınav Koleji’ni ve Türkiye’yi temsil edecek.

“ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

Antrenörü Ege Gezgin ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Köseoğlu, altın madalya aldıktan hemen sonra duygularını şöyle ifade etti. Köseoğlu, “Bu yolda her zaman yanımda ve destek olan Sınav Koleji’ne sonsuz teşekkür ederim. İnşallah Meksika’da hem okulumu hem de ülkemi en iyi şekilde temsil ederek iyi bir sonuç alacağım” dedi.

Spor ve sporcuya olan desteklerin devam edeceğini ifade eden Nazilli Sınav Koleji kurucusu Şükrü Yıldırım, “Sınav Fen Lisesi öğrencimiz Türkiye Şampiyonu olarak bizi gururlandırdı. Spora ve sporcuya olan desteğimiz dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Farklı branşlarda başarılı sporcularımızla hem Nazilli’yi, hem de ülkemizi gururlandıracak sonuçlar almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme