Tekerlekli Sandalye Nedir?

İnsanlar kimi zaman farklı türden sağlık sorunları yaşayabilir ve buna bağlı olarak yardımcı ekipmanlar kullanabilir.

Tekerlekli Sandalye Nedir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her birey sorun sıkıntı olmadan yaşamak ister ama bu kimi zaman mümkün olmaz. İnsanlar kimi zaman farklı türden sağlık sorunları yaşayabilir ve buna bağlı olarak yardımcı ekipmanlar kullanabilir. Bunlardan bir tanesi de tekerlekli sandalye olarak adlandırılan ürünlerdir. ALS hastaları, MS hastaları, felçliler sürekli olarak kullanabilir. Ameliyatlar, ortopedik problemlerde de geçici olarak doktorun öngördüğü sürece kullanılabilir. Tek başına yürüyemeyen hareket edemeyen kişilerin kolayca hareket etmesini sağlarlar.

Tekerlekli Sandalye Çeşitleri

Tekerlekli sandalyeler çok farklı model ve tasarımda insanların karşısına çıkar. Yerli yabancı birçok markanın bu alanda ürünü vardır. Nitekim Expert Medikal sitesinde de bu noktada insanların karşısına çok sayıda seçenek çıkar. Bunlar içinde işin finansal yönünü düşünenler için son derece uygun fiyata ekonomik tekerlekli sandalye modelleri vardır. Bunun yanı sıra engelli bireyi ayağa kaldıran modeller de bulunur. Bu modellerin kendisine has bir tasarımı vardır. Çocuklar için hazırlanan modelleri de es geçmemek gerekir. Tüm bunların dışında en çok tercih edilen modeller arasında akülü tekerlekli sandalye çeşitleri gelir. Bu modellerin büyük bir kullanım konforu vardır.

Tekerlekli Sandalye Fiyatları

Ürün fiyatlarına gelindiğinde ise farklı parametrelere göre ücretler değişir. Üreticisi olan firmanın fiyat politikası rakamları belirleyen asıl faktördür. Bunun yanı sıra ürünün özelliği ve kullanılan malzemeler fiyatları etkileyen diğer önemli parametrelerdir. Tüm bunların dışında satış yeri de en temel belirleyici unsurdur. Expert Medikal ise ürün kalitesine göre en uygun fiyatlı tekerlekli sandalyelerin alınabileceği bir adrestir.

Bakmadan Geçme