Trafik Haftası'nda sürücülere broşür dağıtıldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında Belediye Meydanı'nda maddi ve manevi kayıpların önüne geçmek ve emniyet kemeri önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla sürücülere broşür dağıtılarak bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Trafik Haftası'nda sürücülere broşür dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolu kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığı, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını arttırmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü ‘Karayolu Trafik Güvenliği Günü’ ve bugünü takip eden hafta ise ‘Karayolu Trafik Haftası’ olarak kutlanıyor.

07-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Karayolu Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında Nazilli Belediyesi Meydanı'nda sürücülere emniyet kemeri takma, hız kurallarına uyma konusunda farkındalık kazandırıldı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Amiri Mehmet Solak başta olmak üzere uygulama noktalarında yapılan kontrollerde, durdurdukları araç sürücülere duyarlılık oluşturmak amacıyla emniyet kemeri takılması konusunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Trafik Haftası, 12 Mayıs'a kadar ilçe genelinde farklı etkinliklerle kutlanacak.

Bakmadan Geçme