Uğur Mumcu Park'ının yeni işletmecisi meclis kararıyla belli oldu

Nazilli'de 'Büyük Park' olarak bilinen ve ilçe sakinlerinin sıklıkla ziyaret ettiği Uğur Mumcu Parkı, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından meclis kararı ile parkın yeni işletmecisi AYBEL Anonim Şirketi oldu.

Uğur Mumcu Park'ının yeni işletmecisi meclis kararıyla belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazilli’de ‘Büyük Park’ olarak bilenen ve ilçe sakinlerinin sıklıkla ziyaret ettiği Uğur Mumcu Parkı, geçtiğimiz Ocak ayında Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. 2014 yılında çıkartılan Büyükşehir yasasının ardından Nazilli Belediyesi’ne ait olan birçok taşınmaz, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Hüsnü Kutsal Parkı ve Sümer Park’ın ardından Uğur Mumcu Parkı da büyükşehire geçmişti.

Ocak ayında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun yıllardır aynı işletmeci tarafından çalıştırılan parkın firmaya tahliye emri gönderdi. Firmanın parkı boşaltmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tabelasının dikildiği parkta peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi.

OY ÇOKLUĞUYLA KARAR VERİLDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde büyükşehir Meclisinde yerin yeni işletmecisi belirledi. Mayıs ayı ikinci oturumunda Uğur Mumcu Parkı’nın oy çokluğuyla AYBEL Anonim Şirketi’ne devredilerek işletilmesine karar verildi.

Bakmadan Geçme