Vatan Partili milletvekili adayları NGC'ye ziyaret

Vatan Partisi Aydın milletvekili adayları, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti ve projelerinden bahsetti.

Vatan Partili milletvekili adayları NGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Vatan Partisi Aydın 1. SIRA milletvekili adayı avukat Zühre Genişel ve 3. sıra milletvekili adayı Yalçın Büyükdağ, NGC'yi ziyaret etti ve parti politikalarını anlattılar. NGC Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğindeki toplantıda Milletvekili adayları Genişel ve Büyükdağ’ın yanı sıra partililerde katıldı. İlk olarak kendilerini tanıtan adaylar, ülkenin son durumu, NATO ve parti politikası hakkında açıklamalarda bulundular.

"AYDIN'DA KAYITLI İŞSİZ 20 BİNİ AŞTI"

Kendini tanıtarak açıklamalarına başlayan Vatan Partisi Aydın 1. milletvekili adayı Zühre Genişel, ekonomik sıkıntılardan birçok sanayi işletmesinin kapatıldığı belirterek, "Dış ödemeler açığı rekor düzeyde 500 milyar dolar borcu var, dolayısıyla devlet borçlu. Emekli, çiftçi, memur, işçi evine ihtiyaçlarını götürmekte, ayın sonunu getirmekte zorlanıyor. Çiftçi tohum alamıyor, ekip biçemiyor. Birçok sanayi işletmesi kapatıldı. Aydın'da kayıtlı işsiz 20 bini aştığını görüyoruz. Türkiye genelinde de tablo bundan farklı değil."

NATO'YA SERT ELEŞTİRİDE BULUNDU

NATO’yu sert şekilde eleştiren Zühre Genişel, Vatan Partisi’nin programının tam da bu sorunları çözecek biricik program olduğunu iade etti. Genişel, “NATO'nun bir uluslararası ilişkiler meselesiymiş gibi daha üst düzey bir siyaset anlayışıymış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ancak NATO'ya üyelik iç siyasetimizin konusu tam da. NATO değil miydi Sivas'ta bu yangınları çıkarın, katliamları yapan? 15-16 Temmuz’da NATO değil miydi meclisimizi bombalayan? Ergenekon takipleri, Silivri takipleri Balyos takipleri NATO'nun takipleri değil miydi? Uğur Mumcular, Ahmet Taner Kışlalı cinayetleri, katliamları NATO değil miydi? NATO iddia edildiği gibi, teknik düzlemler üzerindeki bir sorun değildir, ülkenin hem güvenliği hem de barışı, huzuru hem de üretmesiyle ilgili önemli bir konudur, başa alınması gereken bir konudur" dedi.

"ZORLUKLARI AŞMAK İÇİN VATAN PARTİSİ'NİN MECLİSE GİRMESİ ŞARTTIR"

Vatan Partisi, güçlü devlet ve üreten millet için iktidar olacaktır diyen Milletvekili 3’ncü sıra adayı Yalçın Büyükdağ, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 15 Temmuz gecesi Genel Başkanımız Doğu Perinçek önderliğinde diğer yöneticilerimiz en kritik müdahaleleri yaptılar. Bu kalkışmanın bir Fetöcü kalkışma olduğunu, Türk milletine, devletine karşı olduğunu ve ordunun milletiyle bütünleşerek bu darbeyi bertaraf edeceğini söyledikten sonra kamuoyunda hava değişti. Devlet organlarında da hava değişti milletin organlarında da. Türk ordusunun önünü açan da yine Vatan Partisi oldu. Ermeni Soykırımı yalanını ortadan kaldırdık. Bunu yaparken de yalnızdık. Zorlukları aşmak için Vatan Partisi'nin meclise girmesi şarttır. Vatan Partisi, güçlü devlet ve üreten millet için iktidar olacaktır" dedi.

Bakmadan Geçme