Yenipazar Belediyesi'nden geleneksel bisiklet şenliği

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden'in geleneksel hale getirdiği bisiklet şenliği, 30 Nisan Pazar günü düzenlenecek. Şenlikte 3 kişiye bisiklet hediye edilecek.

Yenipazar Belediyesi'nden geleneksel bisiklet şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenipazar Belediyesi, Nisan ayının son gününde bisiklet şenliği düzenliyor. Hediyeler kura usulüyle sahibini bulacak. Belediye Başkanı Yüsran Erden’in geleneksel hale getirdiği bisiklet şenliği, 30 Nisan Pazar günü yapılacak. Şenlik, katılımcıların saat 10’da belediye meydanında toplanmasıyla başlayacak. Bisikletseverler belediye meydanından Aşağı Dip Gölüne pedallayacak. Katılımcılara, belediye tarafından varış noktası olan Aşağı Dip Gölünde kumanya dağıtılacak. Dönüşte ise belediye meydanında kura usulu belirlenecek 3 kişiye bisiklet hediye edilecek. Bu sebeple şenliğe katılacak olanlar 26 Nisan Çarşamba günü saat 17’ye kadar Yenipazar Belediyesine ismini yazdırmalı.

BİSİKLET HEDİYE EDİLECEK

Şenlikle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yüsran Erden, vatandaşları bisiklet şenliğine davet etti. Başkan Erden, “Bisiklet çevreci, sağlıklı ve ekonomik bir ulaşım aracı. Bizler de ilçemizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla şenlikler düzenliyoruz. Göreve geldiğim zaman başlatmış olduğumuz bisiklet şenlikleri artık ilçemiz için olmazsa olmaz haline geldi. Her yıl Nisan ayında yaptığımız şenliği bu sene de 30 Nisan Pazar günü yapmayı planladık. Ayrıca bu sene kura usulu belirleyeceğimiz 3 kişiye bisiklet hediye edeceğiz. Ben tüm bisikletseverleri 30 Nisan Pazar günü belediye meydanında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme