Yenipazar'da şok görüntü

Yenipazar'da Büyük Menderes Nehri'nin kenarına bırakılmış 3 inek cesedi bulunurken, görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Hayvan Hakları Koruma Derneği, duruma tepki gösterdi.

Yenipazar'da şok görüntü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde yürek yakan görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Alınan bilgiye göre Nazilli Hayvan Hakları ve Doğa Koruma Derneği ekipleri sabah saatlerinde Yenipazar’da Büyük Menderes Nehri mevkiinde bölgede yaşayan sokak hayvanlarına bakım ve besleme çalışması yapmak için gitti. Bölgeye geldiklerinde manzara karşısında şoka giren ekipler, nehir kenarında 3 inek cesedi buldu.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Yoğun koku ve nehre akan kanları gören ekipler o anları kamera ile kaydederek sosyal medyadan isyan etti. Ekipler, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Bugün Yenipazar bölgesindeki kırsallarda yaşayan dostlarımızın bakımları için sahaya çıkmıştık ki gördüğümüz durum bizi gerçekten de çok sinirlendirdi. Ege Bölgesi’nin en önemli akarsularından biri olan Büyük Menderes’i besleyen dereye bizim tespit edebildiğimiz 3 inek cesedi bırakılmış! İneklerin atıldığı bölgede ayrıca onca dostumuz varken! İneklerin hastalıklı olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak yapılan bu çevre hayvan katliamının yetkili merciler tarafından incelenmesini talep ediyoruz! Yapılan bu katliama sessiz kalmayın!”

Bakmadan Geçme