Yesevi Hareketi İskenderun'a gitti

Yesevi Hareketi Derneği Aydın Temsilciliği, depremzede vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Temsilcilik üyeleri, depremzede vatandaşlar için hazırladıkları ihtiyaç malzemelerini teslim etmek amacıyla İskenderun'a gitti.

Yesevi Hareketi İskenderun'a gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Depremin ilk günü hazırladıkları 400 battaniye, yorgan, su, ekmek ve gıdayı, Gaziantep’in Nurdağı ilçesine götürüp depremzede ailelere elden teslim eden Yesevi Hareketi Derneği Aydın Temsilciliği üyeleri, dönüşte 27 ton kömürü yine Gaziantep’in Nurdağı ve Islahiye ilçesine gönderdi. Akabinde 3 araçla 300 paket gıda, hijyen malzemesi, bebek bezi, temizlik malzemelerini Kahramanmaraş, Pazarcık, Elbistan ve Adıyaman'a götüren üyeler, temin ettikleri acil yardım malzemelerini depremzede vatandaşlara ulaştırmak amacıyla İskenderun’a gitmek için yola çıktı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Başkanı Hidayet Karabay, “Hayırsever vatandaşlara ve Yesevi gönüllüsü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah, hepsinden razı olsun. Yolculuğa bizimle katılan Yesevi Hareketi Derneği Batı Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Atay, Selçuk Beyaz, Birol Ülgennoğlu, Kuyucak Temsilcimiz İlhan Özcan, Gökhan Özekin, Yasin Toka, Yalçın Öztürk ve gönüllü arkadaşlarımız var. Allah razı olsun. Var olsun Yesevi Hareketi.” dedi.

Bakmadan Geçme