Abak, 'Birlikte çok koşacağız, çok çalışacağız'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından YSK'ya sunulan 28. Dönem Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından 4'ncü sıradan Aydın milletvekili adayı gösterilen Mustafa Abak, ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından sevinçle karşılanan önceki dönem ilçe Başkanı Mustafa Abak yaptığı konuşmada, 'Seçimi kazanmak için gece gündüz demeden çok çalışacağız' dedi.

Abak, 'Birlikte çok koşacağız, çok çalışacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili seçimlerinde partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna sundu. Yapılan başvurunun ardından AK Parti Aydın’da da milletvekili adayları belli oldu. Aday dayı olan Nazilli AK Parti eski ilçe başkanı Mustafa Abak da kendine 4’üncü sırada yer buldu. Listelerin açıklamasından sonra AK Parti İlçe Başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Aydın 4. sıra adayı Mustafa Abak ile birlikte ilçe teşkilatı ve partililer hazır bulundular.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK KAZANACAĞIZ"

AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Artık bundan böyle el ele vererek birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşacağız” derken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da, “Milletvekili adaylarımız bugün belirlendi. Aydın ilimizde en fazla milletvekili çıkarabilmek için çalışacağız. İnşallah bunu da gece gündüz çalışarak başaracağız” dedi.

ABAK, “5 TANE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

AK Parti Aydın’da 4. sırada yer alan Mustafa Abak da, “Bilindiği gibi Milletvekili listelerimiz açıklandı. Seçimi kazanmak için gece gündüz demeden çok çalışacağız. Partimize, Aydın’ımıza, Nazilli’mize hayırlı olsun. Kazanmak için çok çalışacağız bırakın 4’ü, Aydın’da en az 5 milletvekili çıkaracağız. Öncelikle; bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilliği zor ve meşakkatli bir görev, vatandaşımızın vekâletini almak, Aydın’ımızı temsil etmek gerçekten kolay iş değil. Teşkilatlarımızla birlikte çok koşacağız, çok çalışacağız. Allah’ın izniyle de Aydın’dan en az 5 tane milletvekili çıkaracağız. Bunu da tüm parti teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla gece gündüz çalışarak başaracağız. Ben buna inanıyorum. Sizlerin de inanmanızı istiyorum. Artık şu saat itibarı ile çalışma zamanı başladı. Hepimiz çalışarak inşallah hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme