Abak, koltuğunu Beyazıt'a teslim etti

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti. Eski ilçe Başkanı Mustafa Abak'tan boşalan koltuğa Volkan Beyazıt oturdu.

Abak, koltuğunu Beyazıt'a teslim etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde milletvekilli aday adaylığı için görevinden istifa eden İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın yerine dün atanan Volkan Beyazıt, görevi ilçe başkanlığında törenle devraldı.
Parti binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Gökhan Ökten, eski İlçe Başkanı Mustafa Abak, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatları katıldı. Mustafa Abak, Volkan Beyazıt’a çiçek takdim etti.

“GÖREV DEĞİŞİMLERİ TABİ Kİ OLACAK”

Doğu bölgesinin en büyük ilçesi Nazilli’nin AK Parti’nin oy deposu olduğunu belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Mustafa Abak’a hizmetleri için teşekkür etti.

Ökten, yeni atanan başkan Volkan Beyazıt’a tebriklerini ileterek, “Mustafa başkanla birlikte geçmişte hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Bu dava 22 yıldır durmaksızın yoluna devam ediyor. Görev değişimleri tabi ki olacak. Mustafa başkan bizim kardeşimiz. Nazilli ve Kuyucak’ta yükümüzü aldı. Partimize verdiği desteklerden, dolayı teşekkür edip helallik istiyoruz. Yönetimi de pazar günü temayül yoklamasına kadar yetiştireceğiz. Genel Merkezi’mizin oluruyla Volkan kardeşimiz yetki belgesini aldı.” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Görevi devralan, çiçeği burnunda başkan Volkan Beyazıt, birlik ve beraberlik mesajı vererek başta teşkilatlar olmak üzere tüm AK Partilileri sahaya davet etti. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceklerini belirten Beyazıt, "Beraber çalışıp basit hesapları göz ardı ederek, Allah’ın izniyle bu seçimden galip çıkacağız. AK Parti olarak anlımızın akıyla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Süreç içerisinde kesinlikle kırgınlıklar istemiyorum. 2002’deki ilk günkü aşkla yolumuza devam etmek istiyorum. Mevlana’nın güzel sözleriyle konuşmama son vermek istiyorum. Suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa vardır mutlak bir cevabımız. Lakin lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarız adam mı diye” dedi.

Bakmadan Geçme